"Korkuyorsan asansöre binme" diyen yurt müdürüne Kılıçdaroğlu'ndan tepki: Bu kibir bir evladımızın canına mal oldu

"Korkuyorsan asansöre binme" diyen yurt müdürüne Kılıçdaroğlu'ndan tepki: Bu kibir bir evladımızın canına mal oldu
Zeren Ertaş'ın canına mal olan asansör faciasıyla ilgili tepkilere karşı bir yurt müdürünün 'Korkuyorsan asansöre binme o zaman" sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tepki gösterdi. Aydın Işıklı’da bulunan...

Zeren Ertaş'ın canına mal olan asansör faciasıyla ilgili tepkilere karşı bir yurt müdürünün 'Korkuyorsan asansöre binme o zaman" sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tepki gösterdi.

Aydın Işıklı’da bulunan KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenci Zeren Ertaş'in yurdun asansörün kapısına sıkıştığı iddiasıyla hayatını kaybetmesinin ardından birçok öğrenci yurdunda protesto eylemleri yapıldı.

Sinop Seyyid İbrahim Bilal KYK Yurdu'nda eyleme çıkan öğrenciler, sıra arkadaşları için adalet aradı.

Yurdun müdürü ise kalabalığın önüne gelerek, "Korkuyorsan, çakılacağını düşünüyorsan binme o zaman asansöre" diyerek öğrencilere tepki gösterdi.

Yurt müdürünün sözlerine tepkiler artarken bir açıklama da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu "Bu kibir, bu küstahlık bir evladımızın canına mal oldu. Zeren kızımızın ölümünden kim sorumluysa; kimin kusuru, ihmali, beceriksizliği varsa hepsi hesap verecek. Hiç kimse ve hiçbir makam, bu ülkenin güzel evlatlarından büyük değildir" sözleriyle devlet yurdunda meydana gelen ölüme tepki gösterdi.