LeMan: Bu dergi pahalı mı geldi, Reis sayesinde

LeMan: Bu dergi pahalı mı geldi, Reis sayesinde
Haftalık mizah dergisi LeMan, Mahir Akkoyun’un tasarladığı ve gözaltına alınmasına sebep olan, "Erdoğan sayesinde" etiketini kapağına taşıdı. Erdoğan'ın fotoğrafına yer verilen kapakta, “Bu dergi pahalı mı geldi, reis...

Haftalık mizah dergisi LeMan, Mahir Akkoyun’un tasarladığı ve gözaltına alınmasına sebep olan, "Erdoğan sayesinde" etiketini kapağına taşıdı.

Erdoğan'ın fotoğrafına yer verilen kapakta, “Bu dergi pahalı mı geldi, reis sayesinde” ifadeleri kullanıldı.

“Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde” etiketlerini tasarlayan Mahir Akkoyun gözaltına alınmıştı. Mahir Akkoyun, serbest bırakılmasının ardından “Milyonlarca insanın bu tasarımları benimsemesi, bunları sokaklara, marketlere, gıda reyonlarına, ürünlerin üzerine yapıştırması aslında benim tam olarak hayat pahalılığını gündeme getirme amacımı nihayetine erdirmiş oldu… Söylediğim şeyin sadece benimle sınırlı kalmaması, birçok insanın söylediği şeyle aynı olması ve bir gün öncesinde belki binleri aşan şeyin bugün milyonlarca insanın dilinde olması benim için çok mutluluk verici. Bu yoksulluğu, sefaleti gündeme getirmemden çok rahatsız oldular. Rahatsız etmeye de devam edeceğim” açıklamasını yapmıştı.