Lüks araç konvoyuyla başvuru

Lüks araç konvoyuyla başvuru
14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesi milletvekili aday adaylığı başvuruları sürerken sosyal medyada paylaşılan bir video tartışma yarattı. Sözcü Gazetesi’nden İsmail Akduman’ın haberine göre, Kastamonu’da avukat...

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesi milletvekili aday adaylığı başvuruları sürerken sosyal medyada paylaşılan bir video tartışma yarattı. Sözcü Gazetesi’nden İsmail Akduman’ın haberine göre, Kastamonu’da avukat Devlethan Yazımcı, AKP’den milletvekili olmak için başvuru yapmaya lüks araçlardan oluşan bir konvoy ile gitti. Yazımcı ayrıca bir de klip hazırlatarak bu anları sosyal medya hesabından, “Ülkemizin kader seçiminde, Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki bu kutlu davanın bir neferi olmak üzere milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Bu karar AK davamıza hayırlı olsun,” notuyla paylaştı.



SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ
Yazımcı’nın lüks araçlarla aday adaylığı başvurusuna gitmesine sosyal medyada vatandaşlar tepki gösterdi. Kullanıcılarından biri, “Milletvekili olmadan böyle olursa siz düşünün artık,” yorumunu yaptı.