Lütfü Savaş: Hatay Havalimanı 17 Mayıs'a kadar kapatıldı, 500 bin seçmen yok

Lütfü Savaş: Hatay Havalimanı 17 Mayıs'a kadar kapatıldı, 500 bin seçmen yok
Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Havalimanı’nın bakım nedeniyle kapatıldığını ve 500 bin seçmenin oy kullanamayacağını söylediHabertürk yazarı Sevilay Yılman, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı...

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Havalimanı’nın bakım nedeniyle kapatıldığını ve 500 bin seçmenin oy kullanamayacağını söyledi

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın kendisi aradığını ve Hatay Havalimanı'nın 17 Mayıs'a kadar kapatıldığını söylediğini yazdı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde kullanılamaz hale gelen ve geçici olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından onarılan Hatay Havalimanı tekrar bakıma alınarak 17 Mayıs’a kadar kapatıldı.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, depremzedelerin oy kullanıma dair yazdığı yazının ardından Lütfü Savaş’ın kendisini arayarak Havalimanı’nın kapatıldığı bilgisini verirken "En az 500 bin seçmenimiz yok, bu Millet İttifakı’nın aleyhine" dediğini yazdı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yılman, şu ifadeleri kullandı:

“Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş aradı az önce… Hatay Havalimanı 17 Mayıs’a kadar kapanmış. Nedenini bilmiyorlar. Ve başkan yazımı doğruluyor. Şu an en az 500 bin seçmenimiz yok diyor. Ve bu Millet İttifakı’nın aleyhine diye de ekliyor.  Bu işe el atılmalı.