Mahir Ünal 15 milyonluk villa alırken yüzünü gözünü neden kapattı?

Mahir Ünal 15 milyonluk villa alırken yüzünü gözünü neden kapattı?
Gelecek Partisi Kurucusu Abdullah Güzeldülger sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Cumhuriyet düşünmemizi yok etmiştir” sözlerinin ardından görevinden affını isteyen AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal ile ilgili...

Gelecek Partisi Kurucusu Abdullah Güzeldülger sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Cumhuriyet düşünmemizi yok etmiştir” sözlerinin ardından görevinden affını isteyen AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal ile ilgili dikkat çeken bir anısını paylaştı.

Güzeldülger’in paylaşımı şöyle;
“İki yıl önce tanesi 15 milyon TL’den satılan villa projelerine yabancı bir arkadaşım için villa bakmaya gitmiştim. Satış ofisinden bütün yüzünü atkı ile kapatmış, başında kasketi ile sadece gözleri görünen bir kişi ve ailesi çıkınca dikkatimi çekti. Çünkü hava bu kadar kapalı giyinmeyi gerektirecek kadar soğuk değildi. Satış temsilcisine ‘Bu bey kim?’ diye sorduğumda, ‘Mahir Ünal, siyasetçiymiş’ dedi. ‘Allah Allah’ dedim. ‘İnsan villa almaya gelir de neden kendisini kamufle etme ihtiyacı duyar?’ diye sordum. AK Parti’nin son dönemi, kapanışı bu görüntülerle hafızalarımızda kalacak maalesef.”