Malatyalı depremzede: AK Partiliydim, nefret ettim; defolsun gitsin ateist biri gelsin, ben razıyım!

Malatyalı depremzede: AK Partiliydim, nefret ettim; defolsun gitsin ateist biri gelsin, ben razıyım!
İstanbul Avcılar'da Yurttaş TV'ye konuşan Malatyalı depremzede, "AK Partiliydim, nefret ettim! Defolsun gitsin! Ateist biri gelsin, ben razıyım!" dedi.Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'dan İstanbul'a gelen bir depremzede...

İstanbul Avcılar'da Yurttaş TV'ye konuşan Malatyalı depremzede, "AK Partiliydim, nefret ettim! Defolsun gitsin! Ateist biri gelsin, ben razıyım!" dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'dan İstanbul'a gelen bir depremzede şu sözlerle iktidara isyan etti:

"Aslında AK Partiliydim senelerce, onun için de 3 gün oruç tuttum ama nefret ediyorum, Allah onu bildiği gibi yapsın. Başımızdan defolsun gitsin de ateist biri gelsin, ben razıyım buna. Ben depremden geliyorum, evlerimiz yıkıldı, Malatya'dan geliyorum; 4 gün bir sandalyenin üstünde oturduk da bir bardak su bile bize gelmedi su! Ekmek, su, çırılçıplak... Bir de çıkmışlar utanmada "Biz şunu yaptık bunu yaptık"; ne yaptılar ya? Bir benim gibi birini çıkarsınlar da konuştursunlar, ne yaptılar... Yalan dolan, film film film... Yeter artık ya, Allah cezasını versin, gitsinler ya! Bir de bir gavur gelsin başımıza ya, vallahi biz onu istiyoruz artık. Malatya'dan geldim, hiçbir yer kalmadı, yıkıldı geldik burada kalıyoruz. Ne yaptı bize ne yaptı, söylesin ne yaptı? Ceplerini doldurdular, çadırı sattılar, ekmeği sattılar, gelen kolileri oraya buraya... Tarikatçıyız biz tarikatçı, bitti. Ben Müslümanım ama değilim bunların yüzünden. Cami bitti bizim için, bizim gençlerimizin hiçbiri cuma namazına gitmiyor artık bunun yüzünden. Çok eskiden veriyordum 7-8 sene önce, ama bu kadar da pisliğin olduğunu bilmiyordum. O nasıl diyorsa "Ben FETÖ'nün olduğunu bilmiyordum"; ben de şimdi diyorum "Bilmiyordum". Bilseydim ona kurban ederdim kurban. Ben Malatyalıyım; Malatya onun kalesi ama şimdi yağdırıyor, Malatya'yı yapıyor. Gitsin Adıyaman'ı yapsın, Malatya'yı niye yapıyor? Malatya'da oy çok çünkü. Helal eder, ölenler çıksın ona helallik etsin. Benim yavrum ölecek, kalkacağım ona helallik vereceğim; zehir zıkkım olsun hakkım. Allah'ım senin adaletine sığınıyorum. Onun adaleti yok, Türkiye'de zaten adalet yok, ben de Allah'ın adaletine sığınıyorum. Bu sefer gidecek, güle güle! Allah işini rast getirmesin inşallah. Onu kapıda tutuklayacaklar hapse koyacaklar. Gençlerimiz hapiste yatıyor sen biliyor musun? Hey yavrum hey, hepsini söyleyin, korkmuyorum; gelsin beni tutuklasın. Malatya'ya gideceğim bir hafta sonra, evim barkım yıkılmış, nereye, ne çadırı? Bir çadır bile bize vermediler, yalan söylüyor; "Konteyner yaptık, çadır yaptık". Hep yalan; yalan, yalan, yalan!"