Mansur Yavaş ile elini öpmek isteyen vatandaş arasında dikkat çeken konuşma: Yöneticilerinizi öyle bir yere koymayın

Mansur Yavaş ile elini öpmek isteyen vatandaş arasında dikkat çeken konuşma: Yöneticilerinizi öyle bir yere koymayın
Seçim çalışmalarını bugün Etimesgut'ta sürdüren ABB Başkanı Mansur Yavaş ile kendisinin elini öpmek isteyen bir vatandaşın arasında geçen konuşma gündem oldu.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş, belediyenin...
Seçim çalışmalarını bugün Etimesgut'ta sürdüren ABB Başkanı Mansur Yavaş ile kendisinin elini öpmek isteyen bir vatandaşın arasında geçen konuşma gündem oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş, belediyenin 'Seçim Öncesi Mali Durum Raporu'nu açıkladı.

Yavaş’ın göreve geldiği 8 Nisan 2019 tarihi ile 31 Aralık 2023 tarihi arasındaki gelişmeleri gösteren mali tabloların açıklandığı rapora göre, borçlarda 5 yılda 1 milyar 858 bin 913 dolar azalma oldu.

Öte yandan Mansur Yavaş, CHP lideri Özgür Özel ile Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman’da yurttaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Mansur Yavaş’ın bir vatandaşla arasında geçen diyalog ise gündem oldu.

Bir kadının “Elinizi öpmek istiyorum” sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Yavaş, “Olmaz öyle. Yöneticilerinizi öyle bir yere koymayın, siz tapu alınca tapu memurunun elini öpüyor musunuz?” dedi.

Kadın ise Yavaş’a “Siz bize babalık, annelik, arkadaşlık, yoldaşlık yaptınız” cevabını verdi.

[video width="636" height="360" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/ssstwitter.com_1709653599155.mp4"][/video]