Mehmet Ali Erbil'den kızına yanıt: Hak etmediğimi düşünüyorum

Mehmet Ali Erbil'den kızına yanıt: Hak etmediğimi düşünüyorum
Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'in "Çok fazla babalık görmedim" sözlerine yanıt verdi. Erbil, "Bunca sağlık sorunuyla uğraşırken bu sözleri hak etmediğimi düşünüyorum" dedi.Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil,...
Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'in "Çok fazla babalık görmedim" sözlerine yanıt verdi. Erbil, "Bunca sağlık sorunuyla uğraşırken bu sözleri hak etmediğimi düşünüyorum" dedi.

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, babasının özel hayatına yönelik "Bana babalık yaptığını düşünmüyorum, yaram var ve asla kapanmayacak" ifadelerini kullandı. Gazeteci Oya Çınar'ın Oyalamacalar programına konuk olan Yasmin Erbil, babasının kendisinden küçük kadınlarla aşk yaşamasından rahatsız olduğunu da açıkladı.

Babasını eleştiren Erbil, "Bazen benden bile küçük olduğunu duyduğum olunca rahatsız ediyor bilmiyorum, insan rahatsız oluyor, artık 27 oldum 25 yaşında bir kız duyunca rahatsız olduğum oluyor" dedi.

"Açıklamalarına üzüldüm"

Mehmet Ali Erbil kızının, "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak, bunu biliyorum" açıklamasına karşılık, "Kızımın açıklamalarına çok üzüldüm. Bunca sağlık sorunuyla uğraşırken bu sözleri hak etmediğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.