Memur-Sen de sahaya çıktı: Ne yapalım şimdi Erdoğan’a ihanet mi edelim?

Memur-Sen de sahaya çıktı: Ne yapalım şimdi Erdoğan’a ihanet mi edelim?
Gelir adaletsizliğinin “ufak dargınlıklara” yol açabileceğini söyleyen Memur-Sen Genel Başkanı, bu nedenle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “ihanet” edilmemesini istedi.Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kamuda...

Gelir adaletsizliğinin “ufak dargınlıklara” yol açabileceğini söyleyen Memur-Sen Genel Başkanı, bu nedenle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “ihanet” edilmemesini istedi.

Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kamuda gelir adaletinin bozulduğunu ifade ederek, “Bakın ufak dargınlıklara sakın ha sakın pirim verip yarın ah vah demenin girdabına sıkışmayalım. Biz sayın cumhurbaşkanına şimdi ihanet mi edelim” dedi.

Memur-Sen’in Konya İl Divan Toplantısı’nda konuşan Yalçın, sendikal olarak kazanımlar elde etmelerine rağmen kamu çalışanları arasında gelir adaleti konusunda bozulma olduğunu ifade etti.

Yalçın,“Bazı öfkelerimiz, kızgınlıklarımız olabilir. Biz Memur-Sen ailesi olarak durduğumuz yeri biliyoruz. Fanteziye, maceraya yelken açmak, yol almak gibi bir saçmalığın içine girmeyiz. Çünkü diğerlerinin kurduğu cümlenin de farkındayız. Bir sendikacı olarak bir kamu görevlisi olarak genel başkanınız olarak, bakın ufak dargınlıklara, ufak kızgınlıklara, sakın ha sakın pirim verip yarın ah vah demenin girdabına sıkışmayalım. Biz sayın Cumhurbaşkanına şimdi ihanet mi edelim?” diye sordu.