Mersin’deki açılışa Seçer davet edilmedi

Mersin’deki açılışa Seçer davet edilmedi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bir dizi açılış gerçekleştirmek üzere Mersin’e geldi. Burada Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu ile Mersin Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) arasındaki bağlantı yolu kavşağının...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bir dizi açılış gerçekleştirmek üzere Mersin’e geldi. Burada Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu ile Mersin Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) arasındaki bağlantı yolu kavşağının açılış törenine katıldı.

Karaismailoğlu, buradaki konuşmasında, birliğin, kardeşliğin ve hoşgörünün merkezi Mersin’in her geçen gün geliştiğini, cazibesini artırdığını, yeni istihdam olanaklarına ev sahipliği yaptığını belirtti.

Açılış törenine CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi Vahap Seçer davet edilmedi. Vahap Seçer konuya ilişkin sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Seçer, şunları kaydetti: “Sayın Bakan hoş geldiniz. Mersinlilerin iradesiyle seçilmiş belediye başkanı olarak haber verilseydi sizi nazikçe karşılardım. Ayrıca metro, Akbelen Bulvarı katlı kavşak yapımı gibi birçok sorunu ve Mersin halkının bakanlığınızdan beklentilerini size anlatırdım. Hayırlısı olsun!”