Mısra Öz ve Gülsüm Elvan bir araya geldi

Mısra Öz ve Gülsüm Elvan bir araya geldi
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü hızlı tren kazasında hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel'in Annesi Mısra Öz ve Gezi Eylemleri sırasında polisin attığı gaz kapsülünün başına isabet etmesi sonucu 14 yaşında hayatını kaybeden...

Çorlu'da 25 kişinin öldüğü hızlı tren kazasında hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel'in Annesi Mısra Öz ve Gezi Eylemleri sırasında polisin attığı gaz kapsülünün başına isabet etmesi sonucu 14 yaşında hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan buluştu.

Mısra Öz, Türkiye İşçi Partisi (TİP) tarafından İstanbul ikinci bölge ikinci sıradan milletvekili adayı gösterildi. 8 Temmuz 2018'de Çorlu'da meydana gelen tren kazasında oğlu Oğuz Arda Sel'i kaybeden Mısra Öz, o günden bu yana olayda ihmali olanların cezalandırılması için mücadele etti.

Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan'ı ziyaret eden Öz, milletvekili seçilirse adalet arayan herkes için mücadele etmeye devam edeceğini belirtti.

Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran ve fotoğraflar paylaşan Öz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Adalet arayan bir anneyle buluştum bugün. Berkin’in annesiyle, Gülsüm anneyle buluştum. Meclisteki ilk günümde adalet peşinde koşan tüm annelerin, kadınların, haksızlığa uğramış herkesin sesini duyuracağıma söz veriyorum. Tüm sorumlularla bir bir hesaplaşacağız. Yargılanacaksınız!"