Muavini ezerek öldüren otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı

Muavini ezerek öldüren otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı
Muavini ezerek öldüren otobüs şoförü Sebahattin İnce'nin ifadesi ortaya çıktı. İnce, ifadesinde "Bir an sinirlenip Abbas ile ağız münakaşasına girdik. Abbas diklenince ben de kendisine cam bardağı attım. Daha sonra yola çıktık....

Muavini ezerek öldüren otobüs şoförü Sebahattin İnce'nin ifadesi ortaya çıktı. İnce, ifadesinde "Bir an sinirlenip Abbas ile ağız münakaşasına girdik. Abbas diklenince ben de kendisine cam bardağı attım. Daha sonra yola çıktık. Ergani'de beni kalabalık bir grup dövmeye kalktı. Panik halde aracı çalıştırıp hareket ettiğim için Abbas'ı fark etmeyerek araçla üzerinden geçmişim. Aracın etrafında yolcuların eşyaları olduğu için de üzerinden geçmişsem bile eşyaların üzerinden geçmişim diye düşündüm. Serbest bırakılmayı talep ediyorum" dedi.

Olay, 27 Aralık 2023’te sabah saatlerinde, Ergani Otogarı’nda meydana geldi. Otogarda mola veren 34 SD 3321 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsünün şoförü Sebahattin İnce ile muavini Abbas İşler ve onun yakınları arasında önce tartışma, ardından kavga çıktı. Bunun üzerine Sebahattin İnce, içinde yolcu bulunan otobüsü hareket ettirdi.

Otobüsün hareket ettiğini gören İşler, önüne geçerek durdurmaya çalıştı. Bu sırada İşler otobüsün altında kaldı. İnce, İşler’in üzerinden otobüsle geçip yoluna devam etti. Yaşananlar, güvenlik kamerasına yansıdı.