Mücella Yapıcı ve Hakan Altınay tahliye edildi!

Mücella Yapıcı ve Hakan Altınay tahliye edildi!
Gazete Pencere Haber MerkeziYargıtay 3. Ceza Dairesi'nin Gezi Parkı Davası'nda haklarında verilen hapis cezalarını bozduğu Mücella Yapıcı ve Hakan Altınay tahliye edildi.Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili davada,...

Gazete Pencere Haber Merkezi

Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin Gezi Parkı Davası'nda haklarında verilen hapis cezalarını bozduğu Mücella Yapıcı ve Hakan Altınay tahliye edildi.

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili davada, iş insanı Osman Kavala'ya verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay; Tayfun Kahraman, Mine Özerden ve Çiğdem Mater Utku'ya verilen 18'er yıl hapis cezalarını onadı.

Ali Hakan Altınay, Yiğit Ali Ekmekçi ve Ayşe Mücella Yapıcı hakkında verilen 18'er yıl hapis cezalarını bozan Yargıtay, Yapıcı ve Altınay'ın adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi.

Tahliye edilen Mücella Yapıcı, "“Hiçbirimizin suçu yoktu. Bu nasıl bir adalet anlayabilmiş değilim. Ben burada canlarımı bıraktım çıkıyorum” dedi

TIKLAYIN | Gezi Davası’nda Kavala ve Atalay dahil 5 ismin cezası onandı; Mücella Yapıcı ve Hakan Altınay’ın tahliyesine karar verildi!

TIKLAYIN | Gezi Davası’nda 5 ismin mahkumiyeti onandı: “Yargıtay bu utanca ortaklık etti”