Muhalifleri kafa kesmekle tehdit etti, adli kontrolle serbest

Muhalifleri kafa kesmekle tehdit etti, adli kontrolle serbest
Batman'da bir sokak röportajında muhalefeti tehdit ettikten sonra gözaltına alınan İsmail Cevher Kasımoğlu, adli kontrolle serbest bırakıldı. "BİZ HİZBULLAHÇIYIZ, KAFALARINI KESERİZ" DEDİ AMA...İsmail Cevher Kasımoğlu, muhalifler...

Batman'da bir sokak röportajında muhalefeti tehdit ettikten sonra gözaltına alınan İsmail Cevher Kasımoğlu, adli kontrolle serbest bırakıldı.

"BİZ HİZBULLAHÇIYIZ, KAFALARINI KESERİZ" DEDİ AMA...

İsmail Cevher Kasımoğlu, muhalifler ve muhalefet partileri için şu ifadeleri kullanmıştı:

Ben o köpeklere oy vermem, ateistlere vermem, kafirlere vermem. Dinsizlere vermem. Biz devletçiyiz. Devleti de savunuyoruz. Köpeklere oy vermeyiz. Onları destekleyen de onlar gibi kafirdirler. Bunlar Kuran-ı Kerim’e düşmandırlar. Dine düşmandırlar. Nerede ekonomi kötü? Erdoğan’a dokunsalar var ya kafalarını keseceğiz. Biz Hizbullahçıyız, cihada hazırız.

Bu ifadeler toplumda infial derecesinde bir tepki yaratınca 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçlamasıyla Kasımoğlu gözaltına alındı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDI

İsmail Cevher Kasımoğlu, savcılık ifadesinde pişman olduğunu söyledi. "Röportajda kendisinden önce konuşan birinin devleti eleştirdiğini ve buna sinirlendiğini" savunan Kasımoğlu, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.