Muharrem İnce'yi yeniden konuk eden Oğuzhan Uğur: Her zamankinden gergin bir ortam vardı

Muharrem İnce'yi yeniden konuk eden Oğuzhan Uğur: Her zamankinden gergin bir ortam vardı
Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon programına tekrar katılan Muharrem İnce'nin agresif tavırları gündem oldu. Oğuzhan Uğur, "Her zamankinden gergin bir ortam vardı" dedi. Oğuzhan Uğur'un Babala TV'de yayınlanan Mevzular Açık...

Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon programına tekrar katılan Muharrem İnce'nin agresif tavırları gündem oldu. Oğuzhan Uğur, "Her zamankinden gergin bir ortam vardı" dedi.

Oğuzhan Uğur'un Babala TV'de yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon programına konuk olan Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin sosyal medyada paylaşılan görüntüsü gündem oldu. Muharrem İnce'nin, Avrasya Araştırma kurucusu Kemal Özkiraz hakkında "tetikçi" dediği anlar da dikkati çekti. 

Kendisine "tetikçi" diyen İnce'ye, Twitter hesabı üzerinden yanıt veren Kemal Özkiraz, "Sen içi boş bir tenekesin. Öyle tenekesin ki iki Cumhurbaşkanı adayının en kritik toplantısını beni şikayetle geçirecek kadar bomboş bir adamsın. Hele şu programın yayınlansın tetikçi kimmiş, uyduruk anketler nasıl ve kim tarafından yapılmış hepsini göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Uğur da "Muharrem İnce bölümü az evvel bitti. 7 saat 15 dakika sürdü. Salonda CHP’liler ve TİP’liler ağırlıktaydı. Ak partililer, Zafer partililer, HDP’liler ve hatta LDP’liler de vardı. Yani Sn. İnce’ye sağlı sollu sorular geldi diyebiliriz. Her zamankinden gergin bir ortam vardı ama kazasız belasız bitirdik çok şükür. Ben yine harikaydım tabii" dedi.