Münevver Karabulut'un öldürülmesi bir ayin miydi? Karabulut ailesinin avukatı anlattı!

Münevver Karabulut'un öldürülmesi bir ayin miydi? Karabulut ailesinin avukatı anlattı!
İstanbul'da 14 yıl önce, Cem Garipoğlu, 17 yaşındaki Münevver Karabulut'u vahşice katletti. Son günlerde tekrar gündeme gelen cinayetin ardından Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, gazeteci Fatih Altaylı'nın programında...

İstanbul'da 14 yıl önce, Cem Garipoğlu, 17 yaşındaki Münevver Karabulut'u vahşice katletti. Son günlerde tekrar gündeme gelen cinayetin ardından Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, gazeteci Fatih Altaylı'nın programında cinayet gerekçesi olarak çok çarpıcı konulara dikkati çekti.

2009 senesinin mart ayında, 17 yaşındaki Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut isimli genç kızı canice katletti. Bir süre kaçtıktan sonra teslim olan Cem Garipoğlu 2014 senesinde cezaevinde kendini öldürdü.

Geçtiğimiz günlerde Cem Garioğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu'nun oyuncu Nilperi Kaya ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşması üzerine Garipoğlu ailesi yeniden gündeme geldi. Bunun üzerine sırlar ve komplo teorileriyle dolu bu vahşi cinayet tekrar konuşulmaya başlandı.

Komplo teorilerinden biri de Cem Garipoğlu'nun kendini öldürmediği ve cezaevinden kaçtığı iddiası.

Davada yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, katil Cem Garipoğlu’nun ölmediği iddiası üzerine mezarının açılması için son olarak Adalet Bakanlığı’na başvurmuştu. Bakanlıktan mezarının açılmasına ret kararı çıktı.

Öte yandan Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, gazeteci Fatih Altaylı'nın programına konuk olarak olaya dair açıklamalarda bulundu.

Epözdemir, "Yahudi Mayasız Ayini'ne göre 18 yaşına gelmiş bir erkeğin bakire bir kızı öldürerek rüştünü ispat etmesi gerekiyor" diyerek cinayetin aslında bir ayin olabileceği ihtimalini gündeme getirdi.

TIKLAYIN: Adalet Bakanlığı’ndan karar çıktı: Cem Garipoğlu’nun mezarı açılmayacak

TIKLAYIN: Cem Garipoğlu’nun kardeşi ile fotoğrafı çıkan Nilperi Şahinkaya’dan açıklama

TIKLAYIN: Nilperi Şahinkaya’dan yeni Sakine Garipoğlu açıklaması: Her yanıma gelene kimliğini soramam