Murat Ongun, Dezenformasyon Merkezi'nin bile yalanlamadığı bir konu diyerek paylaştı

Murat Ongun, Dezenformasyon Merkezi'nin bile yalanlamadığı bir konu diyerek paylaştı
Murat Ongun, sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Halk TV'de "Kamu bankalarından kredi alamadıkları" yönündeki açıklamalarını "Dezenformasyonla Mücadele Birimi’nin dahi yalanlamadığı bir konu" diyerek...

Murat Ongun, sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Halk TV'de "Kamu bankalarından kredi alamadıkları" yönündeki açıklamalarını "Dezenformasyonla Mücadele Birimi’nin dahi yalanlamadığı bir konu" diyerek paylaştı.

Ongun'un paylaştığı yayında İmamoğlu kamu bankalarındaki paranın "halkın parası" olduğunu hatırlatarak "Kamu bankalarından 4,5 senede 0 kredi kullandık. İller bankası belki en birinci sıra, proje üretmesi gereken kurumuz biz. Bize 0 lira veren kamu bankasının bir mafya grubuna 700 milyon lira verdiğini gördük. Bize 7 lira vermediler." dedi.

Ongun İmamoğlu'nun bu videosunu "Hükümetin, Dezenformasyonla Mücadele Birimi’nin dahi yalanlamadığı bir konu. Tıpkı Kanal İstanbul konusunda olduğu gibi bu konuda da sessizlik var. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ibretle dinleyelim." ifadeleriyle yayınladı.