Nebati'den Togg ile Mersin'e gelmesini eleştiren Başarır'a: Bir tur verebilirim

Nebati'den Togg ile Mersin'e gelmesini eleştiren Başarır'a: Bir tur verebilirim
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Togg ile Mersin'e gelerek seçim çalışması gerçekleştirmesini eleştiren CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'a yanıt verdi. Nebati, "Bu muhteşem araca imrendiğinizi düşünüyorum....

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Togg ile Mersin'e gelerek seçim çalışması gerçekleştirmesini eleştiren CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'a yanıt verdi. Nebati, "Bu muhteşem araca imrendiğinizi düşünüyorum. Bir tur verebilirim" dedi.

Bakan Nebati, AKP'den milletvekili adayı olduğu Mersin'de seçim çalışmalarına katılmak üzere Togg ile kente geldi. Nebati'nin Togg ile seçim çalışmasına katılmasına tepki gösteren Başarır, "Mersin ile organik hiçbir bağı olmayan AKP 1. sıra adayı Nebati, Hazine ve Maliye Bakanlığı’na tahsis edilen 06 HMB 89 plakalı TOGG ile Mersin’e gelmiş! Devletin makam araçlarıyla seçim çalışması yapmaktan utanmıyor musunuz? Üstüne bir de şov yapıyorsunuz. Biraz yüzünüz kızarsın" dedi.

Bunun üzerine Bakan Nebati, "sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Biz Mersin’imize çalışmaya, hizmet vermeye geldik. Kavga gürültü için gelmedik. Yerli ve milli otomobilimiz #TOGG’u kıskandığınızı değil bu muhteşem araca imrendiğinizi düşünüyorum. Bir tur verebilirim" ifadelerini kullandı.

Ali Mahir Başarır ise Nebati'ye, "Hoş geldiniz Sayın Bakan. Bilmenizi isterim ki Mersin, dostluk ve kardeşlik kentidir, burada zaten kavga gürültü olmaz. TOGG otomobilini, size Mersin’i tanıtmak üzere kullanmak “çok havalı” olur. Yalnız, tüm masraflarını kendi imkanlarımla karşılamak kaydıyla" yanıtını verdi.