Numan Kurtulmuş, Meclis Başkanlığı seçimi için HÜDA PAR Genel Başkanı'ndan destek istedi

Numan Kurtulmuş, Meclis Başkanlığı seçimi için HÜDA PAR Genel Başkanı'ndan destek istedi
AKP ve MHP'nin Meclis Başkanı adayı Numan Kurtulmuş, AKP Milletvekili ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu Meclis'te ziyaret etti, Meclis Başkanlığı seçimi için desteğini istedi.Ziyaret sırasında Kurtulmuş'a AKP...

AKP ve MHP'nin Meclis Başkanı adayı Numan Kurtulmuş, AKP Milletvekili ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu Meclis'te ziyaret etti, Meclis Başkanlığı seçimi için desteğini istedi.

Ziyaret sırasında Kurtulmuş'a AKP Grup Başkanı Abdullah Güler ile Grup Başkanvekilleri Özlem Zengin, Abdülhamit Gül, Muhammet Emin Akbaşoğlu, Leyla Şahin Usta ve Bahadır Yenişehirlioğlu eşlik etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, 7 Haziran Çarşamba günü geçici Meclis Başkanı Devlet Bahçeli Başkanlığı'nda toplanacak. Yeni atanan kabine üyeleri ile milletvekili seçilen eski bakanlar, Genel Kurul'da yemin edecek. Daha sonra Meclis Başkanlığı seçimi yapılacak.

AKP ve MHP'nin Meclis Başkanı adayı, Numan Kurtulmuş. CHP'nin adayı Tekin Bingöl. İYİ Parti'nin adayı Cihan Paçacı. Yeşil Sol Parti'nin aday ise Tülay Hatimoğulları Oruç oldu.

Numan Kurtulmuş bugün Meclis'te HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu ziyaret etti ve seçimde desteğini istedi. HÜDA PAR'ın Meclis'te AKP listesinden 4 milletvekili bulunuyor.