O cümle adaylık mesajı mı?

O cümle adaylık mesajı mı?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin vizyon belgesinin tanıtım konuşmasında kullandığı “Bay Kemal çıktığı yoldan asla geri adım atmaz” sözleri dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, bu sözlerin konuşma metnine...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin vizyon belgesinin tanıtım konuşmasında kullandığı “Bay Kemal çıktığı yoldan asla geri adım atmaz” sözleri dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, bu sözlerin konuşma metnine özellikle eklenmesini istedi. Diken’den Altan Sancar'ın haberine göre, teorik açıklamalar, Kılıçdaroğlu’nun da açıkladığı gibi halkın hayatında nelerin değişeceğinin anlatılacağı buluşmalar, broşürler ve etkinliklerle pekiştirilecek. Kılıçdaroğlu’nun konuşmasında, “Bay Kemal çıktığı yoldan asla geri adım atmaz” sözleri dikkat çekti. CHP lideri, 23 Ekim’de de benzer biçimde kullandığı sözleri konuşma metnine danışmanlarına ısrarla ekletti. Kılıçdaroğlu’nun konuşmanın hazırlandığı sırada ‘kararlı ve inançlı olduğunu vurgulamak istediği’ ve bu sözlerin ‘adaylık hedefi için de bir mesaj olduğu’ belirtildi.

PARTİNİN DEĞİL ADAYIN YOL HARİTASI
CHP içindeki genel eğilimse açıklanan belgenin ‘partiden ziyade olası adayın yol haritası olduğu’ yönünde. Kılıçdaroğlu’nun yakın çalışma arkadaşları, ekibin partinin gelecek vizyonunu belirlediğini, ancak tüm bunların hayata geçirilmesi için seçimlerde ‘bu politikalara inanan bir ismin’ aday olması gerektiğini savundu. Aynı kaynaklar, bu adayın kim olması gerektiği yönündeki soruya ise “Masa elbette bunu da değerlendirecektir” demekle yetindi.