Oğuzhan Uğur'dan Sinan Oğan'ın katıldığı programda yaşanan kavgayla ilgili açıklama

Oğuzhan Uğur'dan Sinan Oğan'ın katıldığı programda yaşanan kavgayla ilgili açıklama
Oğuzhan Uğur, ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın katıldığı programda yaşanan kavga ile ilgili konuştu. Uğur, bölümü yayınlamama kararı aldıklarını duyurdu.Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur, ATA İttifakı'nın...

Oğuzhan Uğur, ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın katıldığı programda yaşanan kavga ile ilgili konuştu. Uğur, bölümü yayınlamama kararı aldıklarını duyurdu.

Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın katıldığı programda yaşanan kavga ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Uğur, "Biz, milyonların izlediği ve bildiğin gibi Fransızların, Almanların, Rusların gelip röportaj yaptığı bir dönemde ben bizim ülkemizdeki gençlerin birbirine bu kadar saçma salak başlıklarla girmesini yayınlayamazdım. O yüzden de yayınlamama kararı aldım son gün. O bölümü siyah ekranda vereceğiz” dedi.

Özlem Gürses'in YouTube kanalına konuk olan Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur’un açıklamaları şöyle:

"O esnada da Muharrem Bey'in bölümü yayınlanmıştı. Rekorlar kırmış. Keyifleniyorum, ne olursa olsun bir yayıncıyım ben. Yaptığımız iş çok başarılı olmuş. 'Oh ne güzel' derken, biri koştu içeri. 'Abi' dedi, 'kavga var’. ‘Hoppa’ dedim, ‘ne kavgası var?’ ‘Eyvah.’ Koştum hemen sahneye çıktım. Konuyu anlamaya çalıştım, müdahale ettim. Kapattım, yolladım.

"ANA BÖLÜMDE KAVGAYI KOYMADIM, SİYAH BİR EKRAN ÇIKIYOR, BEYAZ BİR YAZI"

Ana bölümde kavgayı koymadım. Siyah bir ekran çıkıyor, beyaz bir yazı. Biz, milyonların izlediği ve bildiğin gibi Fransızların, Almanların, Rusların gelip röportaj yaptığı bir dönemde ben bizim ülkemizdeki gençlerin birbirine bu kadar saçma salak başlıklarla girmesini yayınlayamazdım.

"SON GÜN YAYINLAMAMA KARARI ALDIM"

O yüzden de yayınlamama kararı aldım son gün. O bölümü siyah ekranda vereceğiz. En azından şunu söyleyeceğiz, buradan sevgili izleyicilerime de söyleyeyim; Hiç kimse birbirine küs ayrılmadı oradan. O tanıtımdan sonra çocuklar çok tepki görmüşler. Biz her şeyi yayınlamakla mükellefiz, bunu niye yayınlamayacağımızı anlatacağım şimdi.