Onursal Adıgüzel: Seçim gecesi yavaş ama doğru sonuç açıklayacağız

Onursal Adıgüzel: Seçim gecesi yavaş ama doğru sonuç açıklayacağız
CHP Genel Bakan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, seçim gecesi en doğru sonuçların CHP tarafından açıklanacağını belirtti, “Erdoğan kazandım dese de kimse inanmayacak” diye konuştu.T24 yazarı Füsun Sarp Nebil’e konuşan...

CHP Genel Bakan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, seçim gecesi en doğru sonuçların CHP tarafından açıklanacağını belirtti, “Erdoğan kazandım dese de kimse inanmayacak” diye konuştu.

T24 yazarı Füsun Sarp Nebil’e konuşan Adıgüzel, CHP’nin elinde önceki seçimlere ilişkin bilgilerin kayıtlı olduğunu, yeni seçmen bilgileri ile bunları karşılaştırarak ilerlediklerini ifade etti.

Seçim gecesi kimsenin Anadolu Ajansı’nın sonuçlarına inanmayacağını, herkesin CHP’nin sonuçlarını bekleyeceğini kaydetti ve “Hızlı değil doğru sonuç açıklayacağız" dedi.

Millet İttifakı olarak her sandıkta mutlaka görevli bulunduracaklarını belirten Adıgüzel, şunları söyledi:

"Bizi bekleyin, biz tek tek sandıkları YSK ile karşılaştırıp sizleri doğru bilgilendiriyor olacağız, yeteri kadar zamanımız var, tekrar söylüyorum Cumhurbaşkanlığı için 24, Milletvekili seçimleri için 48 saat zamanımız var. 2018 seçimlerinde sadece bu itiraz sürelerini doğru kullanarak Osmaniye’de, Burdur’da, Çanakkale’de, Kahramanmaraş’ta milletvekillerimizin çıkmasını sağladık. Türkiye’de hiç milletvekili çıkarmadığımız bölgelerde ilk defa milletvekilleri çıkardık bu itiraz süreçlerini takip edip bir dakika bile boş bırakmayarak. Yine böyle yapıyor olacağız, adım adım bütün süreçleri takip edip hem milletvekili sayımızı artıracağız hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanacağız."