Optimar başkanı Hilmi Taşdemir, 2. İstanbul anketi sonuçlarını açıkladı

Optimar başkanı Hilmi Taşdemir, 2. İstanbul anketi sonuçlarını açıkladı
Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir, mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi İBB için yaptığı 2. anketin sonuçlarını paylaştı.Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir kendi Youtube kanalında,...
Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir, mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi İBB için yaptığı 2. anketin sonuçlarını paylaştı.

Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir kendi Youtube kanalında, mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi İBB için yaptığı 2. anketin sonuçlarını paylaştı.

Yapılan araştırmada 'Sizce 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kim kazanır?' sorusuna verilen yanıtlar bu şekilde:

'Sizce 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kim kazanır?' (14 Mayıs 2023 parti tercihi) sorusuna verilen cevaplar bu şekilde:

'Seçime bir veya iki gün kala, Kent Uzlaşısı kapsamında eş başkan adayları Murat Çepni ve Meral Danış Beştaş'ın Ekrem İmamoğlu'nu destekleme kararı alması durumunda oy tercihiniz nasıl değişir?' (DEM Partiyi destekleyen 221 katılımcıya sorulmuştur) sorusuna verilen cevaplar bu şekilde:

Seçimlere bir veya iki gün kala DEM Parti'nin İmamoğlu'nu destekleme açıklaması yapması durumunda oy tercihinizde bir değişiklik olur mu?' (İmamoğlu'nu destekleyen 1291 katılımcıya sorulmuştur) sorusuna verilen cevaplar bu şekilde: