Ormana götürüp tecavüz ettikleri kadını videoya çekip yayınladılar

Ormana götürüp tecavüz ettikleri kadını videoya çekip yayınladılar
İstanbul'da ormana götürüp tecavüz ettikleri kadının videosunu sosyal medyada yayınlayan sanıklar, 5 yıl sonra hakim karşısına çıktı.

Bağcılar'da yaşayan ve muhasebeci olarak çalışan Ö.Ö. isimli kadın 2018 yılında kız kardeşi aracılığıyla M.Y. isimli kişiyle tanıştı. İkili arasında görüşme ilk başta sosyal medya üzerinden başladı ve arkadaş olarak ilerledi.

Ancak iddiaya göre M.Y. kadını farklı tarihlerde tecavüz etti. Kadın her defasında kurtulmak istedi, başaramadı. M.Y.'nin baskıları nedeniyle Ö.Ö. her çağrıldığı yere gitti.

Saldırgan araçta saklanmış

Son olarak M.Y. yine Ö.Ö.'yü aradı. Kadına ısrarla 'gelmesini' söyledi. Sadece 5 dakikalığına gelebileceğini belirtti. M.Y.'nin aracına bindi. İddiaya göre; M.Y.'nin arkadaşı E.B. araçta saklanmıştı. Ö.Ö.'nün araca binmesinin ardından ortaya çıktı. Ö.Ö. bindiği araçta ve götürüldüğü ormanlık alanda bu kez M.Y. ve E.B. tarafından tecavüze uğradı. Zanlılar dehşet anını an be an kayıt altına aldı.

Yıllarca sustu

Halktv.com.tr'den Seyhan Avşar'ın haberine göre; yaşadıklarını kimseye anlatmayan kadın yıllarca sustu. Ancak birgün amcası evlerine gelip saldırganların videosunu gösterdi. Videonun sosyal medyaya düştüğünü belirtti. Ö.Ö. o gün saldırganlar hakkında şikayetçi olmaya karar verdi ve şikayetçi oldu.

Kadını suçladılar

Soruşturmayı yürüten Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı iki saldırgan hakkında "Nitelikli Cinsel Saldırı" ve "Özel Hayatın Gizliliğini İhlal" suçlarından iddianame düzenledi. Sanıkların yargılanmasına Bakırköy 23. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılama başladı. Saldırganlar Ö.Ö.'nün kendileriyle para karşılığı birlikte olduklarını öne sürdü.

Ö.Ö. ise ifadesinde, "Araç biraz gidince ben inmek istedim. İndirmedi Tekstilken yolu tarafından gidiyordu. Arabadan atlamak istedim onu da yapamadım. Yaşadığım olayı kimseye söyleyemedim, söyleyemezdim. Para karşılığı kimseyle beraber olmadım" dedi.