Oyuncu Umut Oğuz yetkililere seslendi: Ben gidersem olay çıkar

Oyuncu Umut Oğuz yetkililere seslendi: Ben gidersem olay çıkar
Oyuncu Umut Oğuz düğün salonundan geç saatlere kadar gelen gürültüye sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Oğuz, "Ben gidersem olay çıkar. Herkes ölü taklidi yapıyor. Ne yapmam gerekiyor?" diye yetkililere seslendi.Oyuncu Umut...
Oyuncu Umut Oğuz düğün salonundan geç saatlere kadar gelen gürültüye sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Oğuz, "Ben gidersem olay çıkar. Herkes ölü taklidi yapıyor. Ne yapmam gerekiyor?" diye yetkililere seslendi.

Oyuncu Umut Oğuz, İzmir Bornava'da bulunan baba evinde, köyde işletilen düğün salonunundan gelen gürültüye tepki gösterdi.

Sosyal medya üzerinden bir video paylaşan Oğuz, “Burası İzmir Bornava Çiçekli Köyü. Benim baba ocağım. Yaklaşık 40 yıldır burada yaşıyoruz ve çıt çıkmyan bir köy evi burası. Burası kapımızın önü. Camı açtığında konuşamıyorsun bile. Kapattığında da gürültü geliyor. Uyuyamıyorsun. Büyükşehir Belediyesi ile çözmeye çalıştık kimse gelmiyor. Zabıta gelmiyor. Jandarmayı aradık gitmiyorlar uyarmaya. İl emniyet yardımcısı dostumuz uğraştı o da çözemedi. Ben mekanlarınun bunu yapma ruhsatı olmadığını öğrendim. Şimdi ben bu mekana gitsem yarın haberlerde izlersiniz. Herkes bunların gürültüsünü çekmek zorunda." diye konuştu."