Özel'e saldıran Tengioğlu'nun kızı CHP Genel Merkezi'ni aradı: Babasından nasıl kurtulduğunu anlattı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hayatını kaybeden DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için düzenlemen anma töreninin ardından saldırıya uğramıştı.
Saldırganın 21 yıl önce iki evladını katleden Selçuk Tengioğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Tengioğlu'nun bir çocuğunun ise Tengioğlu'ndan kurtulmak için yurt dışına çıktığı öğrenilmişti.
Saldırıdan sonra CHP Genel Merkezini aradı
Halk TV'de konuşan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, saldırgan Selçuk Tengioğlu'nun yurt dışındaki kızının CHP Genel Merkezi'ni arayıp yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirttiğini aktardı.
Başarır, "Aradı, çok üzgün olduğunu ve yaşadıklarını anlattı. O çocuğumuz da bu adamın mağduru. İki kardeşinin toprağa verdi, kendisi yurt dışına çıktı. O çocuğun tek şansızlığı öyle bir babası olması" diye konuştu.
Kaynak:Haber Merkezi