Özgür Özel'den TRT göndermesi: Ekranlarda birinci partiyiz

Özgür Özel'den TRT göndermesi: Ekranlarda birinci partiyiz
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, zafer konuşmasını CHP Genel Merkezi’nde yaptı. Özel, TRT’ye gönderme yaparak “Onlara sürprizimiz 1977’den beri ilk kez TRT ekranlarında Cumhuriyet Halk Partisi’nin birinci parti olmasıdır”...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, zafer konuşmasını CHP Genel Merkezi’nde yaptı. Özel, TRT’ye gönderme yaparak “Onlara sürprizimiz 1977’den beri ilk kez TRT ekranlarında Cumhuriyet Halk Partisi’nin birinci parti olmasıdır” dedi.

Gazete Pencere Haber Merkezi 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi’nde zafer konuşmasını yaptı. Özel, konuşmasında TRT göndermesi yaparak, “TRT’nin bize yaptığı onca adaletsizliğe rağmen onlara bir sürprizimiz var demiştim. Onlara sürprizimiz 1977’den beri ilk kez TRT ekranlarında Cumhuriyet Halk Partisi’nin birinci parti olmasıdır” dedi.

Eşitlik vurgusu yapan Özel, “Bilinmesini isterim ki bu galibiyetin bir kaybedeni yoktur. Bizim başarımız kimsenin hezimeti olmayacaktır. Bugün hangi partiye oy vermiş olursa olsun kimsenin kaybetmiş hissetmesini istemiyoruz” diye konuştu.

Özel, bugün elde ettikleri başarıya değinerek, “CHP artık başının üzerindeki görünmez yüzde 25’lik tavanı söz verdiğimiz gibi kırmıştır, tuzla buz etmiştir” şeklinde konuştu.

CHP artık başının üzerindeki 25’lik tavanı söz verdiğimiz gibi kırmıştır, tuzla buz etmiştir

Özel konuşmasında parti çalışanlarına teşekkür ederek başladı. Özel, "Bugün seçmen Türkiye’de yeni bir siyasetin kurulmasına karar verdi. Bugün seçmen 22 yıllık Türkiye fotoğrafını değiştirmeye karar verdi. Milletimiz ekmeğini küçültenlere, hukuk devletini çökertenlere açık b ir mesaj vermişti. Yok sayılanlar, ülkeyi yönetenlere açık  bir mesaj vermiştir. Bu mesaj bizlerin okumasıyla şu şekildedir, ‘Biz ülkemizin bir hukuk devleti olarak kalmasını, kaybedilen hukuk devleti vasfının geri gelmesini istiyoruz. Biz ülkemizde her türlü ayrımcılığa karşı çıkıyoruz. Ve 31 Mart öncesi ne kadar adaletsiz olursa olsun biz Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşları olarak birlik ve beraberlik istiyoruz” Biz milletimizin verdiği bu mesajı, bir kutsal emanet olarak alıyor ve tüm Cumhuriyet Halk Partililer  başımızın üzerine koyuyoruz. Ülkemizin gelecek yıllarda, hakkı hukuku adaleti tanımayan siyasete geçit vermeyeceğini bugün gördük. Bilinmesini isterim ki bu galibiyetin bir kaybedeni yoktur. Bizim başarımız kimsenin hezimeti olmayacaktır. Bugün hangi partiye oy vermiş olursa olsun kimsenin kaybetmiş hissetmesini istemiyoruz. Halkımız iyi niyeti ödüllendirmiş, kötü niyeti ve hizmeti cezalandırmıştır.  Buradan bir teşekkürü CHP’nin 2019 yılında AKP’den Aldığı İstanbul Ankara Mersin Adana ve Antalya Belediye Başkanlarımıza özel olarak teşekkür ederim. Onlar merkezi yönetimin desteği olmasa da mazeret üretmeden, iyi icraatin ve CHP iyi belediyecilik yapar temiz ve dürüst yönetir anlayışın yerleşmesinde baş mimarlardır. Bugün elde ettiğimiz başarının en önemli mesajı şudur, CHP artık başının üzerindeki görünmez yüzde 25’lik tavanı söz verdiğimiz gibi kırmıştır, tuzla buz etmiştir. TRT’nin bize yaptığı onca adaletsizliğe rağmen onlara bir sürprizimiz var demiştim. Onlara sürprizimiz 1977’den beri ilk kez TRT ekranlarında Cumhuriyet Halk Partisi’nin birinci parti olmasıdır" dedi.

Ayrıntılar gelecek...