Özgür Özel oyunu kullandı

Özgür Özel oyunu kullandı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel eşi ve kızıyla birlikte oyunu Manisa’da kullandı.Türkiye yerel seçimler için sandık başında. CHP Genel başkanı Özgür Özel’de eşi ve kızıyla birlikte Manisa’daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel eşi ve kızıyla birlikte oyunu Manisa’da kullandı.

Türkiye yerel seçimler için sandık başında. CHP Genel başkanı Özgür Özel’de eşi ve kızıyla birlikte Manisa’daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu’nda oyunu kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özel,

Öncelikle bu demokrasi şölenine katkı veren herkese teşekkür ediyoruz. Türkiye’de başta muhtar adayları olmak üzere hangi siyasi partiden olursa olsun seçmenden oy isteyen herkese başarılar diliyorum. Başta muhtar adayları olmak üzere hangi siyasi partiden olursa olsun yönetim konusunda iddia koyan, aday olan herkese başarılar diliyoruz. Seçim geçmiş süreçlerde elbette siyasi tartışmalar oldu. Şikâyet ettiğimiz haksızlıklar oldu ancak çok büyük aksilikler, üzücü olaylar olmadan bugüne kadar geldik. Dün Bursa’da yaşanan olayda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Yüksek Seçim Kurulu’nu takip ediyoruz sayın başkanın ifadeleriyle Türkiye’de seçimin sorunsuz ilerlediği söyleniyor. Ben sözüme değer veren herkese sesleniyorum, zaman zaman seçimlerde tansiyon yükselebilir. İstenmeyen olaylara gebe birtakım olaylar çıkabilir. Herkese bugün sakinliğini korumasını, seçimin huzur ve güven içinde gerçekleşmesini temenni ediyorum. Sandıkların açıldığı ve sonuçların açıklandığı ana kadar geçen süreçte, özellikle kazanma sevinciyle, kutlamalarla ilgili noktada tüm vatandaşlarımızı en önce silahlardan uzak durmaya davet ediyoruz.  Böylesi günlerde olmadık bir sevinç gösterisinde kullanılan bir kurşun bir hayatı kaybedilmesine sebebiyet verebiliyor. Silahlardan uzak durmayı öneriyorum.