Partisinden istifa etti, Memleket Partisi İl Başkanı'ndan Erdoğan'a destek açıklaması

Partisinden istifa etti, Memleket Partisi İl Başkanı'ndan Erdoğan'a destek açıklaması
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'kaset' iddiaları sonrasında adaylıktan çekildiğini duyurdu. İnce'nin bu kararı sonrası Memleket Partisi Uşak İl Başkanı seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın destekleyeceğini...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'kaset' iddiaları sonrasında adaylıktan çekildiğini duyurdu. İnce'nin bu kararı sonrası Memleket Partisi Uşak İl Başkanı seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın destekleyeceğini açıkladı.

Memleket Partisi Uşak İl Başkanı Engin Toraman görevinden istifa ettiğini, 14 Mayıs'taki seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini duyurdu.

İş yerinde açıklama yapan Toraman, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmek zorunda bırakıldığını söyledi.

Uşak İl Başkanlığı yönetimini yaklaşık 3 ay önce kurduklarını aktaran Toraman, "Bugüne kadar genel başkanımızın arkasında durduk. FETÖ'cüler, PKK'lılar, itilmişler, ülkeye faydası olmayan bir ton insan hepsi karalamaya çalıştı. Bunu da başardılar. Sonuçta Muharrem İnce de bir insan. Onun da gururu, şerefi var. Yapacak bir şeyi kalmadı. Havluyu attı. Biz de her şeyi düşünerek, vatanımıza, milletimize nasıl faydalı oluruz diye düşünerek, doğrusu olan Cumhur İttifakı'nı, Sayın Erdoğan'ı destekleyeceğiz." dedi.

Toraman, "Biz Erdoğan'ın, Cumhur İttifakı'nın sonuna kadar arkasında olacağız." İfadesini kullandı.