Pavyon dansıyla çok konuşulan Hazar Ergüçlü’den bir dans şovu daha

Pavyon dansıyla çok konuşulan Hazar Ergüçlü’den bir dans şovu daha
[video width="1280" height="720" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/01/Inci-Taneleri-1.-Bolum-2.-Fragman-_-Sana-bir-sarilayim-mi_-Musaitsen.mp4"][/video]İnci Taneleri dizisinin ‘Dilber’ karakterini canlandıran ve...
[video width="1280" height="720" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/01/Inci-Taneleri-1.-Bolum-2.-Fragman-_-Sana-bir-sarilayim-mi_-Musaitsen.mp4"][/video]

İnci Taneleri dizisinin ‘Dilber’ karakterini canlandıran ve pavyon dansıyla çok konuşulan Hazar Ergüçlü’nün yeni dans sahneleri yeni fragmanda görüldü.

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka’nın başrollerinde yer aldığı, pavyon dansı sahnesiyle çok konuşulan İnci Taneleri dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Performansıyla gündem olan Ergüçlü’nün, Ankaralı Ezo’dan dans dersi aldığı iddia edilmişti. Ancak bu iddia ilk ağızdan yalanlanmıştı. Ankaralı Ezo, Hazar Ergüçlü’ye kendisinin ders vermediğini fakat onun dansından esinlenildiğinin doğru olduğunu söylemişti.

Ergüçlü’nün dans performansı gündemdeki yerini korurken, İnci Taneleri’nden yeni fragman geldi. Yeni fragmanda, ilk fragmandaki pavyon sahnesi ile çok konuşulan Dilber karakterinin yeni dans performansı yer aldı.

Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu İnci Taneleri dizisi 25 Ocak Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D’de başlıyor.