Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan Buket Aydın'a tepki

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan Buket Aydın'a tepki
Buket Aydın'ın Demirtaş'ı kastederek "Karısı bir holding yöneticisi olan, sürekli ABD'de şu kadar maaş alıyordum diye zırvalayan gözlüklü tipitip bir terbiyesiz var" demesine Özgür Demirtaş'tan yanıt geldi.Buket Aydın Prof....
Buket Aydın'ın Demirtaş'ı kastederek "Karısı bir holding yöneticisi olan, sürekli ABD'de şu kadar maaş alıyordum diye zırvalayan gözlüklü tipitip bir terbiyesiz var" demesine Özgür Demirtaş'tan yanıt geldi.

Buket Aydın Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ı kastederek, "Karısı bir holding yöneticisi olan, sürekli ABD'de şu kadar maaş alıyordum diye zırvalayan gözlüklü tipitip bir terbiyesiz var. Eskiden maymunlara fındık fıstık atılırdı. Buna burada üye oluyorsun, ekonomi konuştuğunu zannediyor tamamıyla zırva… Medya maymunu değil twitter maymunu bir çapsız" demişti.

Demirtaş'tan yanıt geldi

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan yanıt geldi. Demirtaş'ın açıklaması bu şekilde:

1) Maaşımı, bir Aktrol saatimi hangi parayla aldığımı sorduğu için yazdım.

2) Sevgili Eşim bir yönetici değil, Türkiye’nin önemli sanayicilerinden biri, Holding sahibi. Ülkemize ihracat anlamında önemli katkıları var.

3) Abonelere MBA seviyesinde Finans dersi veriyorum. Binlerce aboneme, sizin de katılmanızı dilerim. Finansal Özgürlüğe giden yolda bir adım.