Rahatsızlanan annesini ziyaret eden Demirtaş yeniden cezaevine götürülüyor

Rahatsızlanan annesini ziyaret eden Demirtaş yeniden cezaevine götürülüyor
Edirne Cezaevi'nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, annesinin rahatsızlığı sebebiyle Diyarbakır'a getirildi. Annesini ziyaret eden Demirtaş, yoğun güvenlik önlemleri altında havaalanına götürüldü.Edirne...
Edirne Cezaevi'nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, annesinin rahatsızlığı sebebiyle Diyarbakır'a getirildi. Annesini ziyaret eden Demirtaş, yoğun güvenlik önlemleri altında havaalanına götürüldü.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, annesi Sadiye Demirtaş'ın rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'a getirildi.

Selahattin Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş, solunum ve böbrek yetmezliği nedeniyle birkaç gün önce hastaneye kaldırıldı. Sadiye Demirtaş durumunun ağırlaşması üzerine bugün kentteki özel bir hastaneye sevk edildi ve yoğun bakım servisine alındı. Demirtaş'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Annesinin rahatsızlanması üzerine Selahattin Demirtaş özel uçakla, Edirne'den Diyarbakır'a getirildi. Demirtaş akşam üzeri hastaneye getirilirken, hastane içinde ve dışında geniş güvenlik önlemleri alındı. Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ve kızları da hastaneye geldi.

Gazete Duvar'ın aktardığı bilgilere göre annesini ziyaret eden Demirtaş, yaklaşık 5 saat hastanede kaldıktan sonra saat 23.00'te yoğun güvenlik önlemleri altında havaalanına götürüldü.

Demirtaş hastaneden ayrılırken zırhlı araç, hastane kapısına yanaştırıldı ve basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmedi. Demirtaş'ın elleri kelepçesiz şekilde zırhlı araca bindiği görüldü. Demirtaş'ın hastanede olduğu sırada da yalnızca hastaların girişine izin verildi. Sadiye Demirtaş'ın tedavi gördüğü kata da sadece görevli doktor ve hemşireler girebildi.