Rapçiler birbirine girdi: Sagopa Kajmer ve Fuat arasında küfürlü kavga!

Rapçiler birbirine girdi: Sagopa Kajmer ve Fuat arasında küfürlü kavga!
Rap dünyasının önde gelen isimlerinden Sagopa Kajmer ve Fuat, sosyal medya üzerinden küfürlü kavga etti.Rap dünyasının önemli isimlerinden Fuat Ergin, 4 yıl önce 'Rast Gele Kazara' adlı şarkısını yayınladı. Bir dönem isimleri...
Rap dünyasının önde gelen isimlerinden Sagopa Kajmer ve Fuat, sosyal medya üzerinden küfürlü kavga etti.

Rap dünyasının önemli isimlerinden Fuat Ergin, 4 yıl önce 'Rast Gele Kazara' adlı şarkısını yayınladı. Bir dönem isimleri birlikte anılan fakat sonrasında arkadaşlarını sonlandıran Sagopa Kajmer, Ergin'in şarkısının klibini sinkaflı küfürlerle paylaştı.

"Ben ve Ceza ile kendini kıyaslama"

Sagopa Kajmer paylaşımında, "Ben ve @ceza_ed ile kendini kıyaslama bu 1. Osmanlıca sözlükler karıştırıp söz yazma bu 2. Ayrıca bana ne mikrofon aldın ne de müzik programı aldın bu 3. Bir de; şu s...k şarkını dinle" dedi.

"Söz ve müzik hırsızı sensin"

Fuat Ergin, sanatçıya sosyal medya hesabından sinkaflı küfürlerle yanıt verdi. Ergin paylaşımında, "S...k senin tarikat t..ğı yalamış kariyerindir. Asıl sana söylenecek sözleri bana atıp g..nü kurtarmaya çalışma sözlük ve müzik hırsızı da sensin. Beni arayıp şarkılarını dinlettiğini daha anlatmadım. Bildiğin her şeyi benden gördün. İlk nağmeleri de ben yaptım. Kötü kopya" ifadelerini kullandı.