Şaban Vatan: Müge Anlı, yaptığın vicdansızlıktan kaçamayacaksın

Şaban Vatan: Müge Anlı, yaptığın vicdansızlıktan kaçamayacaksın
Giresun'da 11 yaşında şüpheli şekilde yaşamını yitiren Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, sosyal medyada gündem olan videoya dair açıklamalarda bulundu. Vatan, sunucu Müge Anlı'ya "Yaptığın vicdansızlıktan kaçmayacaksın"...

Giresun'da 11 yaşında şüpheli şekilde yaşamını yitiren Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, sosyal medyada gündem olan videoya dair açıklamalarda bulundu. Vatan, sunucu Müge Anlı'ya "Yaptığın vicdansızlıktan kaçmayacaksın" diyerek seslendi.


Son günlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Muhammed Yakut, Gazeteci Serdar Akinan'ın Youtube programında şunları söyledi:

"Seçime bir hafta kala, evli kadındır bir şey demem. Rabia Naz cinayetini çıkarmadığın sürece seni insan içine çıkarmayacağım. Kocanı da tanıyorum, emniyet müdürü ile evlisin. Rabia Naz cinayetini çıkar bende liste var. Seni Serhat Albayrak ve Can İklim mi durdurdu yoksa başka tepe kadro mu durdurdu? Tayyip beye de sesleniyorum, Rabia Rabia yapıyordun ya seçime kadar AK Parti bunun altında kalacak. Namusunuz ve şerefiniz varsa bunu çıkartırsınız. Müge Anlı sana söylüyo-rum Rabia Naz cinayetini ortaya çıkarma ben sana ne yapacağım. Onun dosyası çok ağır. Müge Anlı bu işin ne olduğunu çok iyi biliyor!" dedi.
Şaban Vatan, Yakut'un bu videosu üzerine Müge Anlı'ya şu ifadelerle seslendi:

"YAPTIĞIN VİCDANSIZLIKTAN KAÇAMAYACAKSIN"

Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, sosyal medyada gündem olan röportaj dair açıklamalarda bulundu. Ses kaydının gizlediğini iddia eden Şaban Vatan, şöyle konuştu: "Müge anlı yaptığın vicdansızlıktan kaçmayacaksın. Çocuk canı Rabia Nazımızın hakkına girdin, elinde röportaj kayıtları var ve sen kayıtları cinayetin itirafı olmasına rağmen gizledin. Yavrumuzun üzerine de intihar iftirası attın Yüzsüz utanmaz kadın...." dedi.

RABİA NAZ NEDEN ÖLDÜ?

Rabia Naz Vatan 11 yaşındaydı. Giresun'un Eynesil İlçesi'nde yaşıyordu. 12 Nisan 2018'de evinin önünde yaralı olarak bulundu. Kaldırıldığı Görele Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Kızının ölümünün, kendisine bir polis memurunun söylediği gibi atlayarak intihar sonucu meydana geldiğine ikna olmayan baba Şaban Vatan, hak mücadelesi ve adalet arayışı içine girdi. Kişisel çaba ve olanaklarıyla ulaştığı bilgi ve bulguları sosyal medyadan paylaştı.

Kızına siyah Doblo marka bir aracın çarptığını, hastaneye götüren ambulansın kamera kayıtlarının silindiğini, delillerin karartıldığını, karartmada, çarpan kişinin Ankara'ya uzanan yerel çıkar ve siyasi ilişkiler ağının etkili olduğunu söylemişti.

MUHAMMED YAKUT KİMDİR?


Youtube'da "Deliler Delisi" adıyla videolar paylaşımında bulunan Muhammed Yakut, bir anda sosyal medyanın gündeme oturdu. Muhammed Yakut'un Diyarbakırlı olduğu daha önce Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı ve Eski Diyarbakırspor Başkanı Abdurrahman Yakut’un yeğeni olduğu ve 14 farklı suç kaydı olduğu iddia ediliyor.