Sattı diyen şerefsizdir!

Sattı diyen  şerefsizdir!
Kömür işletmeleri için acil kamulaştırma kararı alınan Konya’nın Ilgın İlçesine bağlı Çavuşçugöl mahallesinde köylüler sorun dinlemek için gelen Ilgın Belediye Başkanıyla AKP milletvekiline tepki gösterdi.Köylüler...

Kömür işletmeleri için acil kamulaştırma kararı alınan Konya’nın Ilgın İlçesine bağlı Çavuşçugöl mahallesinde köylüler sorun dinlemek için gelen Ilgın Belediye Başkanıyla AKP milletvekiline tepki gösterdi.

Köylüler aynı zamanda hemşehrileri olan AKP Konya Milletvekili Ahmet Özdemir’e “Ahmet senin babanın da arazisi var burada. Benim 40 tane yerim gidiyor, hayatım bitiyor. Utanmıyorsunuz da. Sizi ne dinleyeceğim, memleketi bitirdiniz. Siz de hiç mi Allah korkusu yok” derken ,
AKP’li vekil Özdemir ise tepki gösteren yaşlı vatandaşı, “Köyü satan şerefsizdir. Köyü sattı diyen de şerefsizdir. Ben böyle terbiyesizlik görmedim” diyerek azarladı.
Özdemir o anları cep telefonu ile kayıt altına alan bir vatandaşa de «Sen de çekme kardeşim» diyerek çıkıştı.
Çavuşçugöl Mahallesi’nde 3 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 165 bin metrekare sahada kömür üretimi için acil kamulaştırma kararı alındı.
Karar üzerine köyde her evde bir kanser hastası olduğunu belirten bölge sakinleri, yaşam alanlarında kömür madeni istemediklerini, köyde her evde bir kanser hastası olduğunu belirterek tepki gösterdi. Karara karşı maden sahasına yürümek isteyen vatandaşlara jandarma engel oldu.