Seçime saatler kaldı: İstanbul’da sandıklar kuruldu

Seçime saatler kaldı: İstanbul’da sandıklar kuruldu
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi için İstanbul’da sandıklar kuruldu. Okullara kurulan sandık ve oy kabinleri ile hazırlıklar tamamlandı.Türkiye'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için...
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi için İstanbul’da sandıklar kuruldu. Okullara kurulan sandık ve oy kabinleri ile hazırlıklar tamamlandı.

Türkiye'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için hazırlıklar tamamlandı. Vatandaşların okul sınıflarında oy kullanacağı kabin bölümleri ve sandıklar kuruldu. Görevliler görecekki seçim için oy kullanacak sandık numaralarını kapılara astı. Hazırlıkların tamamlandığı okullardan Üsküdar'daki Şadıman-Polat Çebi İlkokulu'nda sandıklar ve oy kabinleri görüntülendi. Şadıman-Polat Çebi İlkokulu'nda seçim hazırlık çalışmalarını yürüten sandık başkanı olan Ali Rıfat Ünal, "2 günde yapacağımız bizim aslında seçimimiz. Cumartesi ve siz oy verme öncesinde olacak. Bugün sadece oy vermek için kullanacağımız seçimin sanıldığını. Daha sonra seçmenlerin oy vereceği iki tane oy verme kabinini Kurduk. Geri kalan şeyleri işte adayların adlarını vesaire veya tercih mühürlerini tamamen alıp seçmenlerin kabinlerine yerleştireceğiz. Umarım ki kazasız, belasız, olacağımız için iyi, en hayırlı şekilde bir seçim olacaktır. Hazırlıklar yapılacak. Yarın da zaten diğer hazırlıklar, hazırlıklar yapacağımı söyledim. Onun dışında herhangi bir sorun yok şu an için” diye konuştu (DHA)