Sıcak hava uyarısı: 8 derece birden artacak

Sıcak hava uyarısı: 8 derece birden artacak
2- 8 Ağustos tarihleri arasında hava sıcaklıkları ülke genelinde artarak mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde seyredecek. Bugün Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Ankara, Kastamonu, Çorum, Ardahan ve Erzincan'da ise sağanak bekleniyor.Meteoroloji...

2- 8 Ağustos tarihleri arasında hava sıcaklıkları ülke genelinde artarak mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde seyredecek. Bugün Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Ankara, Kastamonu, Çorum, Ardahan ve Erzincan'da ise sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey ve iç kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, Ardahan ve Erzincan çevreleri ile Kastamonu'nun doğu, Sinop’un iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıkları artıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre sıcaklıklar çarşamba gününden itibaren artacak. Hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde artarak mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.