Sinan Ateş suikastı sanığının MHP’li Kılavuz’un evinde saklanmasına ilişkin tutanak kayboldu

Sinan Ateş suikastı sanığının MHP’li Kılavuz’un evinde saklanmasına ilişkin tutanak kayboldu
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş suikastı soruşturmasının tutuklu sanıklarından Tolgahan Demirbaş’ın MHP Milletvekili Olcay Kılavuz’un evinde bulunduğuna dair polis tutanağı kaybolduğu iddia edildi.DW Türkçe’nin...

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş suikastı soruşturmasının tutuklu sanıklarından Tolgahan Demirbaş’ın MHP Milletvekili Olcay Kılavuz’un evinde bulunduğuna dair polis tutanağı kaybolduğu iddia edildi.

DW Türkçe’nin haberine göre, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 21 kişi tutuklandı. Tutuklanan son isim olaydan sonra kaçan Eray Özyağcı oldu. Ancak üç savcının yürüttüğü soruşturma cinayeti kimin azmettirdiği konusunda tıkandı. Soruşturma kapsamında tutuklananlar azmettiricilerin adını vermedi.

Sinan Ateş’in tetikçisini kaçırmakla suçlanan Tolgahan Demirbaş, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un bulunduğu evde gözaltına alınmıştı. O gözaltı işlemi sırasında polislerin tuttuğu tutanak ise Kılavuz hakkında önemli bir delil olacaktı. Ancak söz konusu tutanağın nerede olduğu bilinmiyor. Alınan bilgiye göre savcılığın soruşturma dosyasına da bu tutanak girmedi. Bu nedenle de savcılık Kılavuz hakkında herhangi bir işlem yapamadı.