Sinan Oğan, fotoğrafının HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile montajlanmasına sinirlendi

Sinan Oğan, fotoğrafının HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile montajlanmasına sinirlendi
Yeniden cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın balkon konuşmasından sonra Cumhur İttifakı liderleriyle birlikte vatandaşları selamlayan Sinan Oğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile el ele olduğu gösterilen...

Yeniden cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın balkon konuşmasından sonra Cumhur İttifakı liderleriyle birlikte vatandaşları selamlayan Sinan Oğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile el ele olduğu gösterilen montajlı fotoğrafa tepki gösterdi.

Sinan Oğan, 13. Cumhurbaşkanı Seçimi ilk turunda ATA İttifakı'nın adayı oldu, ikinci turda ise Cumhur İttifakı adayı Erdoğan'ı destekledi. Erdoğan'ı desekleyenler arasında AKP listelerinden Meclis'e 4 vekil sokan HÜDA PAR da var.

Resmi olmayan sonuçlara göre seçimi önde tamamlayan isim Recep Tayyip Erdoğan oldu. Erdoğan, zaferini kutlamak için geleneksek balkon konuşmasını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaptı. Konuşmadan sonra Cumhur İttifakı'nın tüm liderleri ve Sinan Oğan, halkı birlikte selamladı.

Bu anlara ait bir fotoğrafın, Sinan Oğan ve Zekeriya Yapıcıoğlu sanki el ele selam veriyormuş gibi montajlanmasına Oğan tepki gösterdi, "Alçakça FETÖ taktikleriyle yapılmış bir montaj görüyoruz. Bu kadar mı düştünüz, bu kadar mı alçaldınız? Yanımda duran DSP Genel Başkanını montajla değiştirip yerine bunu koydunuz?" ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN: Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu teröristlerle bir arada gösteren montaj video için “Gençlerimizin kıvrak zekasının ürünü” dedi

Seçimin gündemi montajlar oldu

Geride bırakılan seçim sürecinin öne çıkan konularından biri de "montaj video" olmuştu. Erdoğan; Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, teröristlerle birlikte video çekmiş gibi gösterilen montaj görüntüleri mitinglerinde izletmiş ve konuşmalarında da defalarca tekrar etmişti. Daha sonra görüntülerin montaj olduğunu yine kendi itiraf etmiş, "gençlerin kıvrak zekasının ürünü" diyerek savunmuştu.