Skandal iddia: 2 çocuk babaları tarafından İncirlik'teki ABD askerlerine satıldı

Skandal iddia: 2 çocuk babaları tarafından İncirlik'teki ABD askerlerine satıldı
Esra Erol'un programına katılan Şükran Berberoğlu isimli kadın 2 çocuğunun küçük yaşlardayken İncirlik'te görev yapan ABD’li askerlere satıldığını belirttiATV’de gündüz kuşağında yayınlanan Esra Erol’un programına...
Esra Erol'un programına katılan Şükran Berberoğlu isimli kadın 2 çocuğunun küçük yaşlardayken İncirlik'te görev yapan ABD’li askerlere satıldığını belirtti

ATV’de gündüz kuşağında yayınlanan Esra Erol’un programına Adana'dan katılan Şükran Berberoğlu isimli kadının açıklamaları damga vurdu. Berberoğlu, eşinin 2 çocuğunu da küçük yaşlardayken ABD’li askerlere parayla evlatlık verdiğini ileri sürdü.

Hatice isimli çocuğun 4 yaşındayken, Seçil isimli çocuğunun ise 7 aylıkken verildiği söyleyen Berberoğlu, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Bir tablaya verdi çocuğumu"

"Hatice'yi vermeden önce bir komşum vardı. Avukatın yanında çalışıyormuş. Geldi benim kafama girdi. Ben de veremem dedim. Babalarının yanına gitmiş o da 'Bir tabla verirseniz veririm' demiş. Bir tablaya verdi çocuğumu. Seçil'den de ne kadar para aldığını bilmiyorum. Kendi almış parayı. Beş kuruşunu görmedim. Ben zaten vermek istemedim."

Seçil isimli çocuğun ABD'li askere verildikten sonra adının Britney olduğu ifade edildi.