Şort giydiği için saldırıya uğradı

Şort giydiği için saldırıya uğradı
Yalova’da üniversite öğrencisi Beril Nisa Aydın (20), şort giydiği için Hüseyin Aksüt’ün (71) saldırısına uğradı. Gözaltına alınan saldırgan adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Aydın, ’’Akli dengesinin...

Yalova’da üniversite öğrencisi Beril Nisa Aydın (20), şort giydiği için Hüseyin Aksüt’ün (71) saldırısına uğradı. Gözaltına alınan saldırgan adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Aydın, ’’Akli dengesinin yerinde olmadığını söylediler ama rapor 2015 yılına aitti’’ dedi.
Gözleri görmeyen kedi yavrusunu veterinere götürmek üzere evinden çıkan Beril Nisa Aydın, hiç tanımadığı Hüseyin Aksüt’ün ”Neden şort giyiyorsun?” sözlerinin ardından fiziki saldırısına uğradı.


”SİNİRLENİP TOKAT ATTIM”
Serbest bırakılan Hüseyin Aksüt’ün şort dayağını ifadesinde de anlattığı ortaya çıktı. Aksüt’ün mahkemede verdiği ifadesi şöyle:
Olay günü bir tane şort giyen genç kız gördüm. “Neden giyiyorsun?” dedim. Bana “Benim ailem bana karışmıyor, sen neden karışıyorsun?” dedi. Ben de sinirlenip kendisine tane tokat attım. Benim herhangi bir psikolojik rahatsızlığım yoktur, ancak felç geçirdiğim için yürümemde problem var. Olay bundan ibaret.