Soylu: Bırakın iktidarı hak etmeyi, muhalefeti bile hak etmeyen bir muhalefetle karşı karşıyayız

Soylu: Bırakın iktidarı hak etmeyi, muhalefeti bile hak etmeyen bir muhalefetle karşı karşıyayız
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı’na yönelik "Değişen iktidar değil muhalefet olacaktır. Bırakın iktidarı hak etmeyi, muhalefeti bile hak etmeyen bir muhalefetle karşı karşıyayız. Millet gereğini yerine getirecektir"...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı’na yönelik "Değişen iktidar değil muhalefet olacaktır. Bırakın iktidarı hak etmeyi, muhalefeti bile hak etmeyen bir muhalefetle karşı karşıyayız. Millet gereğini yerine getirecektir" dedi.

"14 MAYIS'TA BÜYÜK MİLLETİN ÖNÜNDE ÇOK FARKLI BİR KARAR VAR"

Soylu, AKP Sarıyer İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada konuşan Bakan Soylu’nun açıklamasından satır başları şöyle:

"Bir taraftan bütün tecrübesini ve bütün devlet birikimini Türkiye'nin geleceğine aktaran kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, diğer taraftan bunu alt yapısıyla beslemiş olan AK Parti ve Cumhur ittifakıyla beraber Türkiye kendisini bütün sınavlara karşı dirençli hale getirmiştir. Bütün imtihanlara karşı dirençli hale getirmiştir. Şimdi önümüzde 14 Mayıs var. 14 Mayıs'ta bu millet hep beraber bir karar verecek. Sonunda olacağı ben başında söyleyeyim. Milletimiz bugüne kadar yapılanları bugünden sonra olacakları hayallerini ümitlerini 14 Mayıs'ta sandığa yansıtacaktır. Buna olan inancımız tamdır

"TÜRKİYE'Yİ BİR MECRAYA SOKMAK İSTEYENLERE BU MİLLET FIRSAT VERMEZ"

Bize gitsin diyenler Türkiye'de FETÖ'cülerin hapishaneden çıkıp Türkiye'nin bu milletin başına bu ülkeyi peşkeş çekmek isteyen insanlardı. Milletimiz her şeyi görüyor. Bizim yapacağımız bir tek şey var. İstikametimizden Türkiye yüzyılından, Türkiye yüzyılı için doğru adımlar perspektifinden ve bu milletle paylaşmaktan başka herhangi bir şey söz konusu değildir.

Türkiye'yi bir maceraya ve başkalarının tekeline sokmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz. Bu millet fırsat vermez. Biraz önce başkanımız söyledi. Değişen iktidar değil muhalefet olacaktır. Bırakın iktidarı hak etmeyi muhalefeti bile hak etmeyen bir muhalefetle karşı karşıyayız. Millet gereğini yerine getirecektir .”