SP lideri Karamollaoğlu'ndan Özgür Özel'e 'grup' için teşekkür ziyareti

SP lideri Karamollaoğlu'ndan Özgür Özel'e 'grup' için teşekkür ziyareti
CHP lideri Özgür Özel ve Saadet lideri Temel Karamollaoğlu arasında CHP genel merkezinde görüşme gerçekleşti. Görüşmede, yaklaşan yerel seçimler ve son güncel tartışmalar da ele alındı.Yaklaşan seçimler öncesi Saadet Partisi...

CHP lideri Özgür Özel ve Saadet lideri Temel Karamollaoğlu arasında CHP genel merkezinde görüşme gerçekleşti. Görüşmede, yaklaşan yerel seçimler ve son güncel tartışmalar da ele alındı.

Yaklaşan seçimler öncesi Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollağlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme, Ankara kulislerini hareketlendirdi.

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e CHP Genel Merkezi’nde “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu

Karamollaoğlu’nun, Özgür Özel’e, Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in vefatı sonrasında CHP’li Ali Fazıl Kasap’ın SP’ye katılması ve böylece SP’nin grup yeter sayısını kaybetmemesi nedeniyle teşekkür ettiği öğrenildi.

SP'nin sandalye sayısı düşmüştü

SP’nin sandalye sayısı, Hasan Bitmez'in vefatıyla 19'a düşmüş ve Meclis'te grup kurmak için gerekli olan en az 20 milletvekiline sahip olma kriterini kaybetmişti. Bunun üzerine CHP'den istifa eden Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, SP’ye katıldı. Böylece SP, TBMM'de yeniden grup oluşturma çoğunluğunu elde etmiş oldu.