Süleyman Soylu ile Dilan ve Engin Polat çifti eski dost mu?

Süleyman Soylu ile Dilan ve Engin Polat çifti eski dost mu?
Gazete Pencere Haber MerkeziHaklarında çıkan kara para aklama iddialarının ardından Dilan-Engin Polat çifti bu defa da eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüntülü görüşme yaptıklarına dair ekran görüntüsüyle sosyal...

Gazete Pencere Haber Merkezi

Haklarında çıkan kara para aklama iddialarının ardından Dilan-Engin Polat çifti bu defa da eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüntülü görüşme yaptıklarına dair ekran görüntüsüyle sosyal medyada gündem oldu.

Gösterişli ve pahalı hayat tarzlarıyla sosyal medyada sık sık kendilerinden söz ettiren Polat çifti son olarak kara para akladıkları iddiasıyla dikkatleri üzerlerine çekmişti.

İddiaları devlete olan bağlılıklarını yüksek perdeden dile getirerek yalanlayan Instagram ünlüsü Dilan Polat, sahip oldukları kozmetik markası aracılığıyla çok para kazandığını ancak vergisini ödediğini ifade etmişti.

Gazeteci Seher Yaşayacak, Polat çifti ve eski Bakan Süleyman Soylu'nun görüntülü görüşme yaptıklarını gösteren eskiye ait bir fotoğraf paylaştı.

Yaşayacak'ın "Dilan Polat'ın neden Süleyman Soylu gibi oohhh çektiğini anladık. Engin Polat eski tarihte sosyal medyasında paylaşmış, dünden beri herkes gönderiyor bu kareyi. Gerçek mi diye uzun süre araştırdım" notuyla paylaştığı fotoğrafla ilgili Soylu'dan da Polat çiftinden de henüz açıklama gelmedi.

TIKLAYIN | Muhammed Yakut’un iddialarının ardından Engin Polat’tan paylaşım: İt ürür kervan yürür

TIKLAYIN | Dilan Polat, Muhammet Yakut’un ‘mail order’ iddialarını gözyaşlarıyla yalanladı