Sunucu Dilara Gönder, İYİ Parti aday tanıtım toplantısında göz yaşlarını tutamadı

Sunucu Dilara Gönder, İYİ Parti aday tanıtım toplantısında göz yaşlarını tutamadı
Sunucu Dilara Gönder, bugün İYİ Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'nda sunucu olarak görev aldı. Sahnede göz yaşlarını tutamayan Gönder, "Burada tanıdık yüzler görmek beni duygulandırdı"...

Sunucu Dilara Gönder, bugün İYİ Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'nda sunucu olarak görev aldı. Sahnede göz yaşlarını tutamayan Gönder, "Burada tanıdık yüzler görmek beni duygulandırdı" dedi.

SHOW TV'DEN İSTİFA ETMİŞTİ

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Show TV Ana Haber yayınında, yaşananlara gösterdiği tepki ile gündem olmuş, ardından kanaldan istifa etmişti. Gönder, yayında, "Bu kadar ölümlü ders mi olur? 99’da yeteri kadar ölüm olmadı mı o ders için? Bu da mı ders olsun bize? Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama. Sınav kağıdı hep boş. İşte buyurun sınav kağıdı ekranda. Maraş’ı görelim" şeklinde konuşmuştu.

UMUT GÖZ YAŞLARI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, toplantıda göz yaşlarına hakim olamayan Gönder'in yanına geldi, sarıldı. Gönder, Bunlar artık umut göz yaşları, çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.