Tatvan'da belediye billboardlarında skandal görseller

Tatvan'da belediye billboardlarında skandal görseller
Gazete Pencere Haber Merkeziİsrail tarafından Gazze'ye yapılan saldırıların ardından protestolar gerçekleşirken Bitlis’in Tatvan ilçesinde belediyeye ait billboardlara skandal görseller asıldıAsılan pankartlarda İsrail bayrağı...

Gazete Pencere Haber Merkezi

İsrail tarafından Gazze'ye yapılan saldırıların ardından protestolar gerçekleşirken Bitlis’in Tatvan ilçesinde belediyeye ait billboardlara skandal görseller asıldı

Asılan pankartlarda İsrail bayrağı üstüne “terörist İsrail” yazılı İsrail bayrağının üstüne çarpı işareti atılmış bir pankart yer alıyor.

Hamas’a selam gönderilen görselleri kimin astığı ise belirsiz. Van Olay’ın aktardığına göre görselleri asan AKP’nin yönettiği Tatvan Belediyesi.

Asılan görsellerde "Selam Olsun Hamas'a" yazılı pankartlar da var.

CHP’den tepki

CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun baş danışmanı olan Namık Tan sosyal medya aracından pankartlara tepki gösterdi.

Tan, bunun sorumlularını kınıyorum dedi

Tan’ın paylaşımı şöyle:

“İktidar, ülkemizi çok tehlikeli bir sürece soktu Umarım bu görüntüler doğru değildir. Nereye sürükleniyoruz??? Bunun sorumlularını şiddetle kınıyor, adli makamları göreve davet ediyorum”