TikTok’ta gündem olan çiftçi: “Daha ne yapacaksın Erdoğan?”

TikTok’ta gündem olan çiftçi: “Daha ne yapacaksın Erdoğan?”
Bir çiftçi, sosyal medya platformu TikTok’ta paylaştığı video ile gündem oldu. İlk saniyelerinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye’nin Erdoğan’dan kurtulması lazım, Erdoğan...

Bir çiftçi, sosyal medya platformu TikTok’ta paylaştığı video ile gündem oldu. 

İlk saniyelerinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye’nin Erdoğan’dan kurtulması lazım, Erdoğan sana ne yaptı?” dediği anların yer aldığı videoyu “Daha ne yapcan” notuyla paylaşan çiftçi, “Erdoğan sana ne yaptı?” sorusuna bir dizi cevap verdi. 

Bir marul serasında olduğu görülen çiftçinin ifadeleri şöyle:  

Erdoğan bize ne yaptı? Bu marulun tanesi manavda 115 lira, bende 50 kuruş. Çiftçiyi batırdı. Erdoğan bize ne yaptı? Demirin kilosunu 80 kuruştan aldı, 15 lira yaptı. Erdoğan bize ne yaptı? Mazotun litresini 80 kuruştan aldı, 30 lira yaptı. Şekerin çuvalını 50 liradan aldı, 1 buçuk milyar(eski parayla) yaptı. Erdoğan bize ne yaptı? Bu marulun gübresinin çuvalını 50 liradan aldı, şu anda 2 bin lira yaptı. Erdoğan bize ne yaptı? Yediğimiz unun, çuvalını 40 liradan aldı, 600 TL yaptı. Şu üstümüzdeki naylonun kilosunu 5 liradan aldı, 60 lira yaptı.