Togg'una güvenen Nebati, Porsche sürücüsüne yarış teklif etmiş

Togg'una güvenen Nebati, Porsche sürücüsüne yarış teklif etmiş
İstanbul Finans Merkezi açılışına Togg’la giden Nureddin Nebati, yolda gördüğü Porsche sürücüsüne yarış teklif etmiş ancak sürücü trafikte oldukları için reddetmiş.CHP’li Ali Mahir Başarır’la yaptığı Togg atışmasının...

İstanbul Finans Merkezi açılışına Togg’la giden Nureddin Nebati, yolda gördüğü Porsche sürücüsüne yarış teklif etmiş ancak sürücü trafikte oldukları için reddetmiş.

CHP’li Ali Mahir Başarır’la yaptığı Togg atışmasının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin “yerli ve milli araba sevdası” İstanbul Finans Merkezi’nin açılışı öncesinde de kendisini göstermiş. Açılışa, Togg’la gelen Nebati yolda gördüğü Porsche sürücüsüne yarışma teklif etmiş.

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi bugün yayımlanan köşe yazısında konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul Finans Merkezi’ndeki canlı yayınımıza Togg’la gelince, ‘İstanbul’da Togg kullanmak havalı oluyor mu?’ diye sordum. ‘Havalı oluyor’ dedi. İstanbul’da Porsche kullanan birisiyle trafikte yan yana gelmişler. ‘Senin araban mı havalı, benim arabam mı?’ diye sormuş. Diğer kişi araca şöyle bir bakmış, ‘Bakan Bey, sizin araba daha havalı’ demiş. Nureddin Nebati, ‘İsterseniz basalım, hangimiz hızlı?’ diye teklif etmiş ama Porsche kullanıcısı yarışı tercih etmemiş.”