Torun Ali Tahir, Erdoğan'a teşekkürlerini sundu: 'Siyasi tecrübe kazandım'

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torunu Ali Tahir Erdoğan, Gaziantep Buluşması'nda söz alarak Erdoğan'a teşekkürlerini sundu. Ali Tahir, "Bugün siyasi tecrübe kazanmış oldum. bu fırsatları bizlere sunduğunuz için size teşekkür ederim" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep ziyaretleri kapsamında Şahinbey Millet Kütüphanesi'nde düzenlenen 'Gençlerle Buluşma' etkinliğine katıldı.

Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Gençlerin sorularını yanıtladıktan sonra mikrofonu Erdoğan'ın torunu Ali Tahir aldı.

Erdoğan'dan torununa: Oğlum kendini tanıtsana

Elinde notlar ile konuşan Ali Tahir, “Sayın Cumhurbaşkanım, benim aslında bir sorum yok. 11 yaşında bir genç olarak bu fırsatları bizlere sunduğunuz için size çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Sözlerini tamamlayan 11 yaşındaki torununa Erdoğan, "Kendini takdim etsene oğlum" dedi. Yalnızca ismini söyleyince de "Soyadın ne?" diyerek tekrar etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın Ali Tahir'in kulağına eğilerek bir şeyler söylemesinin ardından Ali Tahir, “Bugün siyasi tecrübe kazanmış oldum” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar