Trabzon'da HÜDA PAR'ın stant açması üzerine yine gerginlik yaşandı: "Elhamdülillah şeriat kazanacak"

Trabzon'da HÜDA PAR'ın stant açması üzerine yine gerginlik yaşandı: "Elhamdülillah şeriat kazanacak"
Trabzon'da dün Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesinde stant açan ve vatandaşların tepkisiyle karşılaşan HÜDA PAR'ın bugün de stant açması üzerine gerginlik yaşandı. HÜDA PAR'ın yine...

Trabzon'da dün Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesinde stant açan ve vatandaşların tepkisiyle karşılaşan HÜDA PAR'ın bugün de stant açması üzerine gerginlik yaşandı.

HÜDA PAR'ın yine vatandaşların tepkisiyle karşılaşması üzerine bölge polis tarafından güvenlik çemberine alındı. “PKK'lısın değil mi sen, zoruna gidiyor değil mi Müslümanlar kazanacak diye. Elhamdülillah şeriat kazanacak, biz şeriatçıyız lan” diye bağıran bir kişi ile “Biz Cumhuriyetçiyiz” diyen vatandaşlar arasında kavga çıktı.

Vatandaşlar, HÜDA PAR standının kaldırılmasını istedi. Olay yerine gelen Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esentürk, HÜDA PAR'a tepki gösteren vatandaşlara" Halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçu Anayasal bir suçtur ve bunun cezası ağırdır" dedi.

STANT KALDIRILDI

HÜDA PAR, Trabzon halkının tepkisi sonrası çevik kuvvet koruması altında, kurduğu standı kaldırmak zorunda kaldı.

TIKLAYIN - HÜDA PAR Genel Başkanı, Trabzon'daki stant gerginliğini değerlendirdi: Yakalarını kurtaramayacaklar, cezalarını çekecekler